Indeliv

Funktionsopdeling af indendørs leg

Indelivet i børnehaven skal være rart, og der skal være en god atmosfære. Man skal føle sig velkommen, og tryg i børnehaven.

Vores børnehave er funktionsopdelt, så hvert rum har en bestemt funktion, og indbyder til særlige aktiviteter/lege. Børnehaven består af

"Torvet", som er vores store alrum, der omkranser vores atriumgård. Her modtages børn om morgenen, her spises frokost og eftermiddagsmad - og her findes informationstavler, afkrydsningsmappe og diverse opslag med vigtige informationer fra os til jer. "Torvet" er et sted, hvor børnene kan spille forskellige spil og lægge puslespil, og der er et særligt hjørne, hvor man kan lege med biler, garager, bilbane og store træklodser - med gulvtæpper på gulvet med vejbaner. Der er også en sofa, og bogkasser, hvor man kan sidde og læse en historie.

"Aladdins Hule", som er rummet med udklædningstøj, dukkekrog og læsehjørne, hvor man kan lege rollelege, spille teater og høre musik.

"Byggeren", som er rummet hvor man kan lege konstruktionslege, bygge med LEGO eller andre klodser, BRIO, dyr, Playmobil landskab eller bygge hule.

"Motorikrummet", som bruges til rytmik og fælleslege, fx faldskærmsleg eller Lille hund, der er nogen der har taget dit kødben...

"Værkstedet", hvor der findes diverse store og små perler, pallietter, skabeloner, karton, modellervoks, sakse, tusser, farver, maling og alt muligt andet, som kan bruges til at lave noget kreativt.